REGULATORY OUTSOURCING 

 

Ruhsatlandırma, bir ürünün geliştirilmesinden piyasaya çıkışına kadar olan süreçler arasında en önemli basamaklardan birini oluşturmaktadır.

 

Dinamik bir yapıya sahip ilaç endüstrisinde, kurum onay süreçlerinde ve mevzuatta yapılan değişiklikleri takip etmek, halihazırda yoğun bir gündeme ve ciddi bir iş yüküne sahip ruhsatlandırma departmanlarını zorlayabiliyor.

 

Ruhsatlandırma süreçlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamak isteyen dünyadaki çok sayıda ilaç firması çözümü bu operasyonu dış kaynaklardan sağlamakta (outsourcing) buluyor.

 

Yapılan bir ankette, Avrupa Birliği üyesi ülkelerde faaliyet göstermekte olan uluslararası ilaç firmalarının ruhsatlandırma müdürlerinin %91'i, ruhsatlandırma süreçlerini outsource etmenin şirket içindeki insan gücünün verimli şekilde değerlendirilmesi adına kendilerine büyük bir esneklik sağladığını belirtiyor.

 

Saylon ile çalışarak ruhsatlandırma süreçlerinizin yönetimi konusunda profesyonel bir destek alabilir, yıl içerisinde yaptığı sayısız başvuru sayesinde bakanlık taleplerinde en güncel bilgiye sahip, veteriner hekim, eczacı ve terminolojiye hakim, deneyimli çevirmenlerimizden oluşan uzman ekibimiz ile iş birliği yapabilirsiniz. Bu sayede siz de firmanızın iş yükünü hafifleterek başvurularınızın şirket takviminizde planlanan zamanlarda gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

 

Ruhsatlandırma departmanımız, dosyanızdaki eksiklerin tespit edilmesinden başvuruya hazır hale getirilmesine kadar olan tüm süreci sizin adınıza yönetiyor. Sürecin tüm adımları ile ilgili detaylı bilgilere “Ruhsat Dosyası Hazırlık Süreci" isimli yazımızdan ulaşabilirsiniz.

 

18 yılı aşkın süredir önde gelen birçok yerli ve yabancı menşeili ilaç firmasıyla çalışmış olan Saylon ruhsatlandırma ekibinin, bu süreci sizler adına nasıl yönettiğini öğrenmek ve ruhsatlandırma alanında verdiğimiz hizmetlere ilişkin ayrıntılı bilgi almak için info@saylon.com adresine maillerinizi gönderebilirsiniz.